VORES HISTORIE 


HVEM ER VI?


Efter at have været ejet af først Aalborg Værft og derefter Aalborg Boilers overgik orkesteret den 19. august 1991 til at blive en selvejende institution under aftenskolen og fungerer nu for fondsmidler, koncerthonorarer og medlemskontingenter.
I den anledning skiftede orkestret navn fra Aalborg Boilers orkester til Aalborg Brass Band og er idag et Brass Band efter engelsk stil. Repertoiret spænder bredt hvilket gør det muligt for bandet at skabe den rigtige stemning ligegyldigt anledningen.


Aalborg Brass Band gør meget ud af at betegne sig selv som Aalborgs nok mest hyggelige orkester.
Dette gør vi fordi vi mener, at det skal være hyggeligt at bruge hver mandag på at spille den brass band musik som vi alle elsker at spille. Derfor gør vi meget ud af at prøverne skal være hyggelige. Et godt grin bliver det altid til i løbet af en mandag aften og der er altid et lille stykke sødt til ganen.

Når det er sagt, så mødes vi troligt hver mandag for at nyde musikken. For selvom vi har det hyggeligt, så elsker vi at spille. Vi har årligt 4-5 koncerter og deltager hvert år i Aalborg Musikkonkurrence. En konkurrence, hvor vi hvert år lægger alle kræfter ind på at slå det forrige års resultat.

Vi er også et orkester, hvor vi aldersmæssigt spænder vidt. Forskellighederne er bare med til at sætte lidt kryderi på vores prøver.

Aalborg Brass Band byder altid nye medlemmer velkomne.
Vi tilbyder tre måneders gratis prøvemedlemsskab. Derefter betales en halvårligt kontingent. Vi hører under Den Rytmiske Aftenskole, så prisen for studerende og pensionister er kun det halve.

2022 - Orkesterprøve under dirigent Peter Ettrup Larsen

Interesseret i at høre nærmere?


Vi leder altid efter nye medlemmer eller jobs